Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcastanbefalingen

Sep 24, 2018

I dag står den på anbefalinger af en helt ny podcast, som jeg har været spændt på, hvordan ville klare sig, og så en ældre sag, der debatterer de teknologiske valg vi tager i en verden af sociale medier. Det drejer sig om de to podcasts Du lytter til Politiken og Why’d you push that button?

Podcastanbefalingen...


Sep 17, 2018

I dag står den på anbefalinger af podcasts, der kalder på din indre futurist som tænker over fremtidens arbejdsmarked og din indre humanist med plads til refleksion og dybdegående analyser. Det drejer sig om de to podcasts The Future of Work og ATLAS Podcast.

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke...


Sep 10, 2018

I dag står den på anbefalinger af podcasts, der henholdsvis appellerer til den bløde side med plads til de mørke og dybe historier og den hårde, über-macho-side af dig selv. Det drejer sig om podcasten The Heart og Hakkedrengene.

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke nye podcasts du kan tilføje...


Sep 3, 2018

I dag står den på anbefalinger af podcastserier fra to radiomastodonter herhjemme. De har begge en enorm underholdningsværdi, men den ene byder på langt flere grin, mens den anden også giver dig en enorm viden om en subkultur, du måske ikke vidste så meget om herhjemme. Det drejer sig om podcastserien All...