Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcastanbefalingen

Sep 3, 2021

I dag får du igen lidt ekstra inspiration til din start på efteråret, hvor du igen får dobbelt op og hele 4 anbefalinger, som du kan nyde ude i de sidste varme solstråler eller måske inden for med kroppen lænet godt ind i en blød sofa eller lænestol. Jeg anbefaler: Generationen, The Happiness Lab with Dr....


Jul 1, 2021

I dag får du lidt ekstra inspiration til sommeren, hvor jeg har sørget for happy hour og dobbelt op, hvor du får hele 4 anbefalinger, som du kan nyde i din strandstol, på en gåtur i det grønne eller måske i en blød lænestol indenfor, hvis det danske sommervejr viser sig fra sin mere grå side.

Jeg anbefaler: 


Feb 25, 2021

I dag tager jeg fat på en fiktionspodcast-klassiker med et par år på bagen der er blevet til en Netflix-serie og så anbefaler jeg også en mere mørk, fortælling om at løsrive sig fra et liv fyldt med kriminalitet. Det drejer sig om de to podcasts: Equinox 1985 og En helvedes fortid. 

Mit navn er Sidsel...


Feb 11, 2021

Velkommen til et nyt afsnit og en ny sæson af Podcastanbefalingen. Mit navn er Sidsel Kaae Nørgaard, og som altid har jeg udforsket det store podcast-univers, hvor jeg vil give dig mine bedste anbefalinger fra mine mange lytteoplevelser. 

I dag skal det handle om den digitale dating-verden og om de mange kontroverser...