Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcastanbefalingen

Feb 25, 2021

I dag tager jeg fat på en fiktionspodcast-klassiker med et par år på bagen der er blevet til en Netflix-serie og så anbefaler jeg også en mere mørk, fortælling om at løsrive sig fra et liv fyldt med kriminalitet. Det drejer sig om de to podcasts: Equinox 1985 og En helvedes fortid. 

Mit navn er Sidsel...


Feb 11, 2021

Velkommen til et nyt afsnit og en ny sæson af Podcastanbefalingen. Mit navn er Sidsel Kaae Nørgaard, og som altid har jeg udforsket det store podcast-univers, hvor jeg vil give dig mine bedste anbefalinger fra mine mange lytteoplevelser. 

I dag skal det handle om den digitale dating-verden og om de mange kontroverser...


Dec 21, 2020

 I dag får du ikke bare to men 10 små anbefalinger til podcasts, som du kan lytte til i din juleferie. Jeg vil både anbefale de klassiske, fortællende formater, men også de gode tale-podcasts med noget på hjerte:

Carsten Jensen i krise

Om søndagen græder vi

The Weirdest Thing I Learned This Week

Afklædt


Nov 19, 2020

Hverdagens små og store klimasyndere og et spektakulært portræt fra 80’erne. Det er hvad det skal handle om i dag, når jeg vil anbefale de to podcasts Klimaguiden og Afslag på et kys.

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke nye podcasts du kan tilføje til din playliste.
Alle anbefalinger får du i...


Nov 5, 2020

Inspiration til investering og mere økonomisk overskud plus forskellige stemmer fra de mørke nattetimer. Det er hvad det skal handle om i dag, når jeg vil anbefale de to podcasts Overskud og Nocturne. 

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke nye podcasts du kan tilføje til din playliste. 

Alle...