Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcastanbefalingen

Jul 2, 2020

Vi blander fakta og fiktion i finurlig historiefortælling dag, og så skal vi igennem en dyster fortid for at komme ud til en lys fremtid. Det drejer sig om de to podcasts Everything is Alive og Min forbandede fortid.

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke nye podcasts du kan tilføje til...


Jun 19, 2020

I dag dykker vi ned i en nyklassiker inden for den fortællende podcast-genre og reflekterer over hvordan moderne teknologi kan arbejde for os frem for imod os. Det drejer sig om de to podcasts: S-Town og I seng med teknologien.

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke nye podcasts du kan tilføje til...


Jun 4, 2020

I dag skal vi svælge i lækre livretter og de voldsomt riges dramatiske liv. Det drejer sig om de to podcasts Det sidste måltid med Lærke Kløvedal fra R4dio og Even The Rich fra Wondery. 

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke nye podcasts du kan tilføje til din playliste. 

Alle anbefalinger får du...


May 21, 2020

I dag vil jeg anbefale et maraton-afsnit af en anden verden og en historiedyrkende podcast, der giver dig et brush-up på nogle af de vigtigste begivenheder fra verdenshistorien. Det drejer sig om podcasten Hva så?! Afsnittet med Mikael Bertelsen og Styr på historien med Adam Holm.

Podcastanbefalingen giver...


May 7, 2020

Vi bliver i de fortællende dokumentargenrer i dag. Først tager jeg dig med på en virtuel rejse igennem internettets algoritmer, og derefter på et livsbekræftende sexeventyr. Det drejer sig om Rabbit Hole fra The New York Times og Dying for Sex fra Wondery.

Podcastanbefalingen giver dig overblikket over, hvilke nye...